Stort grattis till behandlingsklient som firar tre år utan spel

5 juli

Stort grattis till behandlingsklient som firar tre år utan spel

Pressrelease

Idag säger vi stort grattis 🥳👏🎉 till en klient som firar tre års spelfrihet och beskriver känslan så här -

”5 juli 2021 var senaste gången jag spelade. Då hade jag nästlat in mig i en sån djungel av lögner, svek och skulder så att hoppa från en bro kändes som en bra idé.

Jag är så tacksam för att min syster ringde mig när jag var som djupast gången i dessa tankar. Och berättade att hon varit och träffat några på Spelfriheten och att det fanns möjlighet för mig att påbörja behandling dagen därpå förutsatt att jag ville det.

Jag bestämde mig för att hoppa på det tåget istället och det var verkligen skönt att få komma in i en liten grupp där alla hade gjort ungefär samma sak som jag själv men kommit en bra bit på väg mot ett bättre liv. Det gav mig det där hoppet jag behövde för att våga lita på att framtiden skulle kunna bli ljus även för mig och mina närmsta.

Idag tre år senare känns det smått ofattbart vad jag befinner mig fysikt och psykiskt. Jag mår så jäkla bra och även när livet inte blir som jag vill så blir det inte längre att jag åker ner i ett svart hål. Jag har även lyckats reparera de relationer som jag trodde skulle vara omöjliga att fixa. Det blev precis som många sa i början, följ rekommendationerna så kommer det ske mirakel.

Så verkligen stort TACK för all hjälp jag hade inte kunnat komma hit på egen hand. ❤️”

Ämnen

gemenskaphopp