Stort grattis till 3 års spelfri tid! Läs hur vår tidigare behandlingsklient beskriver sin resa.

16 april

Stort grattis till 3 års spelfri tid! Läs hur vår tidigare behandlingsklient beskriver sin resa.

Pressrelease

Vi säger stort grattis 🥳🎉👏 till en behandlingsklient som firar tre års spelfrihet och beskriver känslan så här:

För åtta år sedan gick jag på mitt första möte och blev verkligen varmt välkomnad. Jag kunde känna igen mig i många av berättelserna, men ändå var jag inte redo att släppa taget om mitt spelande. Jag försökte fortfarande desperat jaga ikapp det jag tidigare hade förlorat. Men allt förändrades när min storasyster, efter många återfall i tät följd, satte ner foten rejält.

”Brorsan, oavsett hur mycket du vinner eller förlorar, eller hur stora dina skulder är, är din lösning alltid att spela lite till. Du kommer aldrig att bli nöjd vilket gör att det bara kan sluta på ett sätt. Du håller på att förlora hela din familj, ge upp nu och ta den hjälp som faktiskt finns! Jag kommer som du vet bli Mamma snart och som det ser ut just nu så har min blivande dotter ingen Morbror!”

Jag bestämde mig för att göra ett åtagande samma dag och vidtog de rekommendationer jag tidigare negligerat. Jag lämnade ifrån mig min ekonomi, sökte professionell hjälp, började regelbundet delta i självhjälpsgrupper och öppnade upp för mina vänner om mitt spelberoende.

Att verkligen ge upp var det bästa beslutet jag någonsin tagit. Idag, tre år senare, mår både jag och min omgivning så mycket bättre. Och jag har även fått njuta av den ynnest det faktiskt är att få vara morbror och en närvarande sådan.

Jag hade aldrig klarat det utan allt stöd och hopp som jag fått från andra spelare och deras anhöriga under min resa. TACK ❤️ till er alla, och idag känner jag inte längre den konstanta ångesten inom mig. Friheten jag känner är värd allt och ger mig drivkraft att fortsätta nöta på med mina rutiner en dag i taget.

Ämnen

spelfrihetenhoppsluta spelagemenskap