Vi firar en klient som nått fyra års spelfri tid och hon beskriver känslan så här...

3 april

Vi firar en klient som nått fyra års spelfri tid och hon beskriver känslan så här...

Pressrelease

Idag säger vi stort grattis 🥳👏🎉 till en klient som har fyra års spelfrihet och beskriver känslan så här -

”För fyra år sedan kändes allt hopplöst. Jag hade precis erkänt ännu en återfall. Hela min familj trodde att jag hade varit fri från spelberoende i nästan ett helt år, när sanningen var att jag spelade mer än någonsin. Mina föräldrar hittade Spelfriheten och jag påbörjade deras behandling bara några dagar senare.

Den här gången var skillnaden att jag var ärlig om alla mina skulder och dolde ingenting, och för första gången ville jag själv ta tag i problemet. Jag orkade inte längre leva i en förljugen värld och ständigt vara rädd för att bli avslöjad.

Resan har inte varit lätt, men den har blivit mycket enklare tillsammans med andra som gjort ungefär samma sak. Jag har fortfarande kontakt med flera personer från min behandlingsgrupp och vet att samtliga bara är ett samtal bort. Dessutom har jag lärt känna flera fina personer från alla de självhjälpsgrupper jag går på regelbundet. Människor som jag litar på och inte är rädd för att bli dömd av, oavsett vad jag känner, tänker eller har gjort. Bara den vetskapen gör mig lugn inombords.

Min dröm att få bli Mamma har gått i uppfyllelse inte bara en utan två gånger om, och snart kommer vi även att ha möjlighet att flytta till ett större boende eftersom min skuldsanering närmar sig sitt slut.

Det bästa av allt är att jag inte längre grubblar över allt jag har förstört och förlorat. Idag känner jag mig stolt över vad jag har åstadkommit och är otroligt tacksam för allt det fina jag har i mitt liv. Så, ett stort TACK 🙏 till alla på Spelfriheten, Spelberoendegruppen och Gamblers Anonymous. Jag hade aldrig klarat detta på egen hand. ♥️”

Ämnen

igenkänningsluta spelahopp