Idag 5 år spelfri och så här beskriver vår behandlingsklient sin resa

27 mars

Idag 5 år spelfri och så här beskriver vår behandlingsklient sin resa

Pressrelease

Idag firar vi med stort jubel och gratulerar en behandlingsklient som varit spelfri i fem år och som beskriver sin resa på följande sätt: "För fem år sedan avslöjades min livs största hemlighet. Jag hade hållit mitt spelande dolt för alla under många år, men min partner hade börjat ana att något var fel det sista året. Jag försäkrade henne att allt var under kontroll och att hon inte behövde oroa sig – att det bara var lite stress på jobbet.

Men när banken kontaktade henne och informerade om att jag hade belånat huset till max och inte betalat de nya avgifterna enligt överenskommelse, rasade allt.Jag var tvungen att öppna upp och erkänna sanningen om mitt spelberoende. Jag hade förlorat kontrollen helt och kunde inte rätta till situationen på egen hand, som jag tidigare trott att jag skulle klara.

Vi beslutade att separera eftersom min partner behövde tid att bearbeta allt. Jag öppnade upp om min situation för min närmaste chef som ordnade så att jag kunde påbörja en behandling på Spelfriheten som han kände till sen tidigare.

Där började min verkliga resa. Att träffa andra som hade gått igenom liknande situationer gav mig det hopp och stöd jag behövde för att ta itu med saker som jag hade förträngt under många år. Idag har min partner och jag hittat tillbaka till varandra efter ett par år isär. Jag har äntligen kunnat släppa tankarna på alla mina förluster och inser att det viktigaste för min familj är att ha en närvarande, ärlig och glad partner och pappa. Det handlar inte längre om vad jag har på bankkontot, något som jag tidigare alltid har trott varit nyckeln till lycka.

Friheten att inte längre behöva vara rädd för att bli avslöjad varje sekund är en enorm lättnad.

Jag trodde aldrig att jag skulle kunna reparera detta, men det har verkligen gått. Så jag vill rikta ett stort TACK till mina terapeuter, min behandlingsgrupp och alla fina människor jag mött på alla självhjälpsmöten jag gått och går på regelbundet. Tillsammans gör vi det omöjliga möjligt. ♥️”

Ämnen

hoppgemenskapigenkänningbehandling av spelberoendesluta spela