Idag firar vi fyra års spelfri tid tillsammans med en av våra behandlingsklienter

18 mars

Idag firar vi fyra års spelfri tid tillsammans med en av våra behandlingsklienter

Pressrelease

Idag vill vi gratulera en behandlingsklient som firar fyra års spelfrihet och som beskriver det hela på följande sätt:

"För fyra år sedan befann jag mig i en hopplös situation. Jag hade inga möjligheter att låna mer pengar, jag hade svikit alla i min närhet och jag såg ingen mening med någonting längre. Mitt ex som jag har två barn med sen tidigare hade hittat till Spelfriheten, och jag bestämde mig för att gå på ett möte. Jag tänkte att det inte kunde bli värre än vad det redan var. När jag träffade andra spelare som kunde sätta ord på mina känslor, började jag känna en liten gnutta hopp.

Några veckor senare fick jag stöd från mina föräldrar för att kunna påbörja behandlingen. De hade slutat hjälpa mig ekonomiskt för länge sedan, men de hade alltid sagt att om jag ville ha hjälp med en grundlig behandling, så skulle de finnas där. Det tog sex år innan jag var redo att acceptera att jag behövde professionell hjälp.

Resan har varit svår, men också väldigt lärorik, och idag känner jag verkligen ett lugn som jag inte trodde var möjligt. Att slippa den ständiga stressen och känslan av att vara en bluff är en enorm lättnad.

Människorna runt omkring mig bekräftar att tilliten har återställts, men det kräver också att jag fortsätter gå på möten och håller fast vid de rutiner jag lärde mig under behandlingen.

Så jag vill säga ett stort tack för all hjälp, hade aldrig klarat av detta på egen hand. ❤️"

Ämnen

igenkänninggemenskapbehandling av spelberoendehopp