5 år som spelfri och har återvunnit relationer till familj och vänner

15 mars

5 år som spelfri och har återvunnit relationer till familj och vänner

Pressrelease

Idag firar vi en klient som har uppnått fem års spelfrihet, och beskriver känslan på följande sätt:

"Jag vann en stor summa pengar för cirka 10 år sedan, vilket har varit en drivkraft för att inte ge upp. Trots att mina nära och kära upprepade samma råd kunde jag inte ta till mig det. Jag lyssnade bara på min inre röst som envisades med att säga att jag kunde vinna igen. Jag befann mig bara i en tillfällig svacka, och mina anhöriga förstod inte min unika förmåga.

Denna så kallade unika förmåga ledde mig till många år av lidande, förstörda relationer och en total frånvaro från det verkligt viktiga i livet.

För fem år sedan tog jag mod till mig och började en behandling på Spelfriheten genom mitt arbete. Att få delta i en liten grupp av personer som hade gått igenom samma sak och kommit en bit på vägen var mycket inspirerande. Det var där min resa började. En resa som har varit utmanande men som har gett mig en helt ny livsstil.

Jag tänker inte längre på den stora vinsten, och mina skulder får ta den tid de behöver. Idag kan jag uppskatta det jag har istället för att längta efter det jag kunde ha haft, vilket ger mig en helt ny form av frihet.

Min spelfrihet har också gjort det möjligt för mig att vara en närvarande pappa, son, bror, vän och kollega igen. Det har tagit tid att laga mina relationer, och jag vet att jag har en lång väg kvar att gå. Men jag känner mig inte skrämd, utan snarare nyfiken över vad framtiden har att erbjuda, och jag känner mig utrustad med de verktyg jag behöver för att möta livet på dess egna villkor.

Så jag vill tacka för allt. ❤️"

Ämnen