Fyra år helt utan spel

8 december

Fyra år helt utan spel

Pressrelease

Idag säger vi stort grattis 👏🎉🥳 till en behandlingsklient som firar fyra års spelfrihet och beskriver känslan så här:

”För mig har det viktigaste varit att lägga alla kort på bordet den här gången, berätta för de i min närhet om att jag är spelberoende samt inse det faktum att jag behöver hjälp, mycket hjälp.

Jag fick också hjälp via min arbetsgivare att få börja behandling på Spelfriheten och alla samtalssessioner i min behandlingsgrupp och gemenskapen på andra möten har varit oerhört hjälpsamt. Att dela med mig av mina tankar och erfarenheter, och att lyssna på andras, ger en känsla av samhörighet och hjälper mig fatta betydligt sundare beslut än förr.

Under dessa 4 år har jag även gått igenom en hel del motgångar såsom dödsfall i familjen, varsel på mitt jobb och stora svängningar i min kärleksrelation. Alla saker som jag förr i tiden lätt skulle ha flytt in i spelandet för att slippa känna, tänka och sörja.

Idag ser det inte ut så vilket jag är oerhört tacksam för, jag kan ta mig igenom saker som förut var helt otänkbara. Och jag skapar inte längre någon daglig oro hos mina nära och kära genom mina beteenden vilket gör det enkelt att fortsätta hålla i de rutiner jag lärt mig.

Jag har även i min spelfrihet fått den stora glädjen att få bli Pappa, och en närvarande sådan vilket betyder allt. Så tusen tack för hjälpen, hade aldrig klarat av detta på egen hand.❤️”

Ämnen

behandling av spelberoendehasardspelsyndromspelberoendespel om pengarspelmissbrukgemenskapspelfrihetengruppterapistödgruppsjälvhjälp