Tre år helt utan spel

6 september

Tre år helt utan spel

Pressrelease

Idag säger vi stort grattis 👏🎉🥳 till en behandlingsklient som firar tre års spelfrihet och beskriver känslan så här - ”Jag var fast i spelberoendets käftar i åtta års tid, där mina egna handlingar hela tiden blev värre och värre i min jakt på att kunna spela mer. Jag var bara tvungen att vinna tillbaka allt som jag förlorat.

Sista året gick jag över gränser som jag aldrig trodde jag skulle kunna göra. Jag lurade min mormor, började även låna stora summor från mina kollegor och det i sin tur ledde till att jag började sälja saker på nätet som inte fanns.

Jag blev polisanmäld, fick sparken och mina föräldrar bröt kontakten helt. Så långt behövde det gå innan jag helt gav upp och insåg att jag inte skulle klara det här själv.

Min mormor var min räddning återigen, då hon kunde tänka sig att låna ut pengar så jag fick börja en grundlig behandling direkt. Idag när jag ser i backspegeln så blev mina värsta konskevenser mina största lärdomar. Och all hjälp jag fått från Spelfriheten och vännerna i min behandlingsgrupp har gjort att jag sen flera tillbaka inte hatar det jag ser i spegeln.

Jag behöver inte tänka på vem jag sagt vad till och känna den där konstanta rädslan över att bli påkommen. Det är verkligen en ny sorts frihet som motiverar mig att fortsätta göra det som fått mig att komma hit. Och avslutningsvis vill jag även säga att jag fått tillbaka kontakten med båda mina föräldrar vilket känns helt underbart.

Så verkligen tack för det liv jag lever idag, det hade jag aldrig grejat på egen hand.❤️”

Ämnen

spel om pengarspelberoendeöppenvård spelberoendehoppbehandling av spelberoendehasardspelsyndromkidnappad hjärnaanhörigstöd