Stort grattis till nio månader utan spel!

27 juni

Stort grattis till nio månader utan spel!

Pressrelease

Idag säger vi stort grattis 👏🎉🥳 till en klient som firar nio månaders spelfrihet och beskriver känslan så här - ”Mitt längsta rekord innan detta var dryga tre veckor och då låg jag kvar på sjukhus efter en operation. Så att fira nio månader helt utan spel känns så overkligt.

Under dessa nio månader har mycket hänt. Jag har bland annat fått flytta ut från min familj, förlorat jobbet och hamnat hos Kronofogden. Även om det är tuffa konsekvenser så är det dessa saker som gjort att jag insett vidden av mitt spelberoende, kunnat ge upp helt och sökt professionell hjälp. Jag är så tacksam för min arbetsgivare som möjliggjorde en snabb uppstart på Spelfriheten när min kommun hade en väntetid på fyra månader.

Även om resan precis börjat, då jag spelat destruktivt i över tio år så ser jag ljuset i tunneln för första gången på mycket länge. Styrkan och insikterna jag hittills fått från min behandlingsgrupp har gjort att jag idag börjar få två saker jag aldrig haft, tålamod och ett inre lugn.

Jag fattar att det inte är jag som bestämmer hur mina närmsta ska reagera och hur lång tid det kommer ta innan de börjar lita på mig igen. Det får ta den tid det tar och jag vet vad jag behöver fortsätta göra. Har det fungerat för andra med liknande problem så kommer det fungera för mig med.

Att få gå och lägga mig varje natt utan att ha gjort livet sämre för mig och min familj är jäkligt skönt. En mätare på att jag är på väg åt rätt håll!

Så stort tack för all hjälp, hade inte kommit hit på egen hand. ❤️”

Ämnen

behandling av spelberoendespelberoendespelproblemspel om pengarspelberoende behandlinghasardspelsyndromöppenvård spelberoende