Sex månader utan spel och för första gången på länge känner jag ett hopp inför framtiden!

24 april

Sex månader utan spel och för första gången på länge känner jag ett hopp inför framtiden!

Pressrelease

Idag säger vi stort grattis 👏🥳🎉 till en klient som firar sex månaders spelfrihet och som beskriver känslan så här -

”Jag kommer ihåg när jag började spela på fotboll så fort jag fyllde arton år. Jag vann ofta och fick mycket beröm från mina vänner. När jag fyllde tjugo år vann jag en storvinst och kände en sån otrolig glädje och trodde att det var början på någonting bra. Jag hade ingen aning om att det skulle vara början på ett helvete som skulle pågå i många år.

Det var som att varje förlust bara rann av mig, storvinsten låg hela tiden i bakhuvudet och ekade du vet att det går snart så vänder det. Även när storvinsten var bortspelad sen länge var drivkraften insikten om att jag visste att det gick.

Jag satte allt framför mitt spelande mina barn, min partner, mina föräldrar, mina vänner, mitt jobb, mina intressen ja listan kunde göras lång.

Min vändning kom när jag inte kunde ta några mer lån och alla i min omgivning sa samma sak. Det finns ingen storvinst i världen som kommer kunna lösa all skada du ställt till med. Vi vill ha tillbaka dig, den du var innan spelet tog över. För det här orkar vi inte med längre. Då trillade poletten ner, att det jag jagade i tron om att det var lösningen bara gjorde allting sämre.

Jag gav upp och fick via mitt jobb möjligheten att påbörja min behandling på Spelfriheten. Jag har bara påbörjat resan men känner redan nu ett hopp om framtiden. Något som jag inte känt på många år. Det var som att spelandet raderade bort allt som betydde något och det får jag hjälp med att återerövra nu.

Så stort tack för all hjälp.❤️"

Ämnen

hasardspelsyndromspelberoendeöppenvårdsbehandling spelberoende