Fyra år helt utan spel!

11 februari

Fyra år helt utan spel!

Pressrelease

Idag säger vi stort grattis 👏🥳🎉 till en klient som firar fyra års spelfrihet och beskriver känslan så här – ”För exakt fyra år sedan blev jag påkommen med min livs största hemlighet. Jag hade gömt mitt spelande från alla i många år men min sambo hade sista året börjat ana att något inte stämde.

Jag sa att allt var lugnt och att hon inte behöver oroa sig det var bara lite mycket på jobbet. Men sen när banken kontaktade henne när jag hade belånat huset till max och ej betalt in de nya avgifterna som avtalat så sprack allt. Jag fick lägga korten på bordet och berätta sanningen om mitt spelberoende. Att jag tappat kontrollen helt och inte klarade av att ställa allt till rätt på egen hand som jag trott att jag skulle kunna göra.

Vi flyttade isär då min sambo ville ha tid och landa i allt detta. Jag berätta om min situation på jobbet för min närmsta chef och fick via en försäkring möjlighet att börja behandling här på Spelfriheten. Det var där min resa började på riktigt. Att få träffa andra som kommit en bit på vägen gav mig det hopp jag behövde för våga ta tag i sånt jag tryckt undan i många år.

Idag så har jag och min sambo hittat tillbaka till varandra. Och jag har kunnat släppa tankarna på alla mina förluster och landa in i att det min familj vill ha är en närvarande, ärlig och glad partner och Pappa. Det har ingenting med vad jag har på kontot att göra vilket jag alltid trott tidigare.

Friheten av att slippa gå omkring och vara livrädd för att bli påkommen dygnet runt är också otroligt skön.

Trodde inte att jag skulle kunna reparera detta, men det gjorde ni. TACK för det! ❤️"

Ämnen

spel om pengaröppenvård spelberoendespelmissbrukspelproblemspelberoendehasardspelsyndrombehandling av spelberoendeöppenvårdsbehandling spelberoendebehandling spelberoendesluta spela