Tre snabba med Daniel Harre.

1 februari

Tre snabba med Daniel Harre.

Pressrelease

Vi hälsar Daniel Harre varmt välkommen till oss på Spelfriheten där han kommer jobba som affärsutvecklare. Han kommer närmast från ett tvåårigt ordförandeskap på Spelberoendes Riksförbund.

Tre snabba är enligt tradition något vi genomför med alla nya kollegor, så nedan får vi nu chansen att lära känna Daniel lite bättre. 🤩

Vilka erfarenheter har du från behandlingsvärlden och spelberoende sedan tidigare? Jag har arbetat i casinobranschen i nästan 10 år och under den tiden utvecklade jag själv ett spelberoende. Jag har gått en kortare KBT-behandling, men min främsta erfarenhet av hjälp/behandling är från självhjälpsmöten. Jag har under de senaste fem åren både deltagit och hållit i en mängd självhjälpsmöten via Spelberoendes Riksförbund.

Vad ser du mest framemot med att börja jobba på Spelfriheten?
Jag ser fram emot att vara med och vidareutveckla Spelfrihetens genomtänkta modell så att vi förhoppningsvis når och kan hjälpa ännu fler människor att tillfriskna.

Vad för kul saker sysselsätter dig när du inte är på jobbet?
Förutom att umgås med familjen älskar jag att spela Dodgeball och innebandy. Jag är även en riktig brädspelsnörd.

Ämnen

spelmissbrukspelberoendebehandling av spelberoendespel om pengarhasardspelsyndromöppenvårdsbehandling spelberoendebehandling spelproblemsjälvhjälpdaniel harrespelproblem