Fem år utan spel, det omöjliga blev möjligt!

11 januari

Fem år utan spel, det omöjliga blev möjligt!

Pressrelease

Idag säger vi stort grattis 👏🎉🥳 till en klient som firar 5 års spelfrihet och beskriver känslan så här:

”För 5 år sedan så kraschade mitt liv totalt när jag spelat bort alla mina pengar och hade skulder jag inte kunde betala. Jag var tvungen att berätta sanningen för min familj, den känslan att berätta var det värsta jag gjort i hela mitt liv. Lägga upp allt jag ställt till med. Känslan av total värdelöshet gjorde att hela situationen kändes omöjlig att kunna lösa. Men min sambo tog med mig till öppenvårdsbehandlingen Spelfriheten där jag fick prata med personer som varit i samma sits och som lyckats vända sina liv.

Några veckor senare så började jag min behandling på Spelfriheten och det räddade verkligen mitt liv. Så nu 5 år senare, även om vi sålde huset och flyttade isär så har jag lyckats vända den ekonomiska biten. Och det viktigaste av allt är att jag har fått en stabil grund att stå på idag. Jag ser positivt på livet nu och kan känna mig stolt över den resa jag gjort för mig själv dessa år.

Det kommer alltid vara viktigt för mig att hålla i de dagliga rutiner jag lärde mig i behandlingen. Att gå på självhjälpsmöten och ha kontakt med personer med samma sjukdom är bara några exempel på vad som hjälper mig hantera livet utan att behöva återvända till spelandet eller något annat destruktivt.

Så stort TACK för hjälpen, jag hade inte klarat av detta på egen hand. ❤️"

Ämnen

hasardspelsyndromspelberoendespelproblemöppenvård spelberoendespelmissbrukspel om pengaröppenvårdsbehandling spelberoendebehandling av spelberoendespelberoende behandlingspelfriheten