Fyra år helt utan spel!

14 december

Fyra år helt utan spel!

Pressrelease

Idag säger vi stort grattis 🥳🎉👏 till en klient som firar fyra års spelfrihet och beskriver känslan så här:

”En vinst som jag vann för cirka 10 år sedan är det som gjort att jag inte kunnat ge upp. Fast alla mina nära och kära sa samma sak så kunde jag inte ta till mig det. Jag hörde bara min inre röst som hela tiden sa, du vann x kronor då och kommer kunna göra det igen. Du är bara inne i en tillfällig svacka, dina anhöriga förstår inte att du sitter på en unik förmåga.

Den där unika förmågan har kostat mig många år av elände, sabbade relationer och en total frånvaro från det som är viktigt i livet på riktigt.

För fyra år sedan gav jag upp och fick via mitt jobb möjlighet att påbörja en behandling på Spelfriheten. Känslan av att komma in i en liten grupp av personer som gjort samma sak som mig och nu kommit en bit på väg var väldigt inspirerande. Där och då började min resa. En resa som varit väldigt utmanande men som gett mig ett helt nytt sätt att leva.

Jag tänker inte på den där storvinsten längre utan har lärt mig kunna uppskatta det jag har och kunna glädjas åt det istället.

Min spelfrihet har gjort det möjligt för mig att kunna vara en närvarande pappa, son, bror, kompis och kollega igen. Det har tagit tid att reparera mina relationer och jag vet att jag har en lång väg kvar. Men det skrämmer mig inte utan jag är nyfiken på vad som komma skall och känner att jag har de verktyg jag behöver för att kunna möta livet på livets villkor.

Ser framemot de kommande storhelgerna och bara det att slippa gå in i ett julfirande med släkten utan att behöva vara livrädd för att bli påkommen.

Så verkligen tack för allt hade inte klarat detta på egen hand. ❤️”

Ämnen

hasardspelsyndrombehandling av spelberoendebehandling av spelmissbrukspelmissbrukspelproblemberoendevårdspel om pengarstöd till anhörigaöppenvårdsbehandling spelberoendespelberoende