Ett helt år utan spel!

8 juli

Ett helt år utan spel!

Pressrelease

Idag säger vi stort grattis 👏🥳🎉 till en spelare som firar ett års spelfrihet och som beskriver känslan så här:

”För ett år sedan hade jag den värsta dagen i mitt liv. Min fru bad mig lämna hemmet. I min ensamhet var jag istället omgiven av skam och skuld.

Jag fick ett ultimatum och förstod ganska omgående att jag kan förlora allt jag någonsin älskat och kämpat för. Jag har kämpat varje dag sedan den dagen och kommer få kämpa för resten av mitt liv.

Det är så tragiskt när jag tänker efter, för allt jag ville få ut genom mitt spelade var i tron om att göra saker bättre och lättare för min familj men istället berövade jag dom på pengar och möjligheter.

Precis allt har vänt sedan jag slutade spela, jag har kunnat ge och unna min familj mer än jag någonsin gjort tidigare. Jag har blivit en mer närvarande make och pappa än jag någonsin varit och lärt mig bli den bästa versionen av mig själv.

Idag med facit i hand är jag mer än tacksam att min fru kom på mig den natten, det är tack vare den kraschen som jag kunnat börja om mitt liv i rätt riktning.

Så länge jag lever kommer jag få kämpa för att vara spelfri och så länge jag är spelfri kan jag leva på riktigt och i nuet istället för en påhittad beroendeframkallande låtsasvärld som berövar mig på livet.”

Med dessa inspirerande ord önskar vi er alla en trevlig och spelfri helg.

Ämnen

behandling av spelmissbruköppenvårdsbehandling spelberoendehasardspelsyndromhoppberoendevårdspel om pengarbehandling av spelberoendebehandling spelberoendespelberoende behandlingspelberoende