Appen som hjälper dig som spelberoende.

2 mars

Appen som hjälper dig som spelberoende.

Pressrelease

Öppenvårdsbehandlingen Spelfriheten lanserade igår en mobilapp som ska förenkla resan mot ett spelfritt liv. Spelfri tid är till för att firas och varje spelfri dag är en seger i sig. Appen kommer även ge rekommendationer som fungerat för andra spelare världen över. 


Funktioner i appen just nu.

  • Ställ in ditt datum - Här ställer du in när din spelfria resa börjar och kan sedan följa din spelfria tid i realtid.
  • Din nästa milstolpe - Se din nästa milstolpe och hur lång tid det är kvar till den.
  • Mina milstolpar - Här ser du alla tidsmål som uppnåtts och belönats med pokaler.
  • Feed - Ta del av löpande tips som underlättar din spelfria tid i nyhetsflödet.
  • Möten - Att träffa likasinnade på självhjälpsmöten är en viktig del av tillfrisknandet. Här listas flera olika alternativ på möten så du kan fylla upp din vecka på ett bra sätt.
  • Min spelfria tid - Återställ till idag - Har du tagit ett återfall, berätta sanningen och hoppa upp på hästen igen.

 - Det känns fantastiskt kul att vi släppt vår app ”Spelfriheten” 1.0 på App Store, den kommer självklart även finnas på Google Play inom kort. Vårt mål är att bygga en plattform som ska kunna vara givande oavsett om man fortfarande spelar, varit spelfri i fem minuter eller 15 år. Resan dit har bara börjat men vi har ett uppslag av nya funktioner som kommer lanseras framgent. Att göra den här resan själv är omöjligt men tillsammans är allt möjligt avslutar Adam Kirsten Reuterswärd marknadschef på Spelfriheten.

Ämnen

spelproblemspel om pengarspelmissbruk behandlingspelberoende behandlingöppenvård spelberoendehasardspelsyndrombehandling av spelmissbrukspelfrihetenbehandling av spelberoendespelberoende